2013-03-18  Europe - Netherlands

Reiki Gezondheidsweek

From: 2013-03-18 To: 2013-03-22
Open To: General Public  Language: Nederlands
Created By: Lydia Theuns-Tromp

Location: Netherlands, Europe

Voor iedereen die behoefte heeft om "uit te waaien en op te laden" aan de kust in Zeeland . Even uit je dagelijkse beslommeringen en alle aandacht en ruimte voor jezelf om alles eens op een rij te krijgen.
Deze week is voor een kleine groep (max. 6 gasten), zodat er voldoende persoonlijke aandacht kan zijn. Hoofdmoot van het programma vormen de Reiki-behandelingen die je 2 keer per dag ontvangt. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om mee te doen aan andere activiteiten en om met elkaar te delen. Er is ook voldoende vrije tijd om een bos- of strandwandeling te maken of om je terug te trekken.
Kosten zijn € 395. Hierin zijn begrepen alle behandelingen, de 4 overnachtingen, alle maaltijden en koffie, thee ed.

Meer info op: http://www.lydia-en-reiki.nl/agenda/65-reiki-gezondheidsweek

Usui Reiki Ryoho

© The Reiki Alliance 2013-2014. All rights reserved.

Privacy Policy / Disclaimer