2018-03-30  Europe - Netherlands

Healing your Family Tree - Reikicentrum Zijn, Den Haag

From: 2018-03-30 To: 2018-05-13
Open To: Second Degree  Language: Nederlands
Created By: Rebecca Bredenhof

Location: Johannes Camphuysstraat 150-152 2593 CT DEN HAAG, Drenthe, Netherlands, Europe

Healing your Family Tree with Reiki (HFT) is gedurende vele jaren ontwikkeld door Reikimaster Marta Getty. De afstandsbehandelingen van de tweede Reikigraad is het heilige gereedschap van dit programma. Tijd en ruimte worden overbrugd en tot ver in het verleden vind heling plaats. Wonderlijke dromen, plotselinge herinneringen, gesprekken met familieleden die je nooit voor mogelijk had gehouden of een duidelijke verandering in levenshouding, zijn mogelijke resultaten. Voor wie de roep kan horen van een dieper besef van onze menselijkheid, is dit een gelegenheid om de onzichtbare, innerlijke beweging naar heelheid in onszelf en familie bijeen te brengen. 

Dit werk gaat over diepe erkenning van jezelf en je roots .
Ieder mens draagt de erfenis van voorgaande generaties op alle niveaus mee. Niet alleen lichamelijke kenmerken, maar ook gevoelens, ziekten, gebeurtenissen en spirituele of maatschappelijke overtuigingen verblijven in onze celstructuur. In elke generatie blijft er wel iets onverwerkt of onbewust dat generaties doorgaat, totdat iemand zich realiseert dat hier diepgaand helend werk nodig is. In dit proces, betekent heling niet het elimineren van het gewonde verleden, maar het onderzoeken van de samenhang van de verwondingen en het begrijpen van de geschenken die inherent zijn aan heling. 

De workshop Healing your Family Tree with Reiki (HFT) bestaat totaal uit twee weekenden van elk vijf dagdelen. Je leert wat het HFT proces inhoudt en hoe je het kan inzetten voor jouw persoonlijke heling. In de zes tussenliggende weken werk je dagelijks op afstand met een van de groepsleden en ondersteunt Rebecca het proces via e-mail, skype of telefoon.

Healing your Family Tree is diepgaand persoonlijk werk en een nieuwe verdieping in je Reikibeoefening.

Data: 
vrijdag 22 t/m zondag 24 september plus vrijdag 3 t/m 5 november 
Tijden: vrijdagen van 19.30 - 22.00 uur, zaterdagen en zondagen van 9.30 - ± 18.00 uur.
Investering: € 800,-, (twee weekenden plus zes weken supervisie).
Locatie: Reikicentrum Zijn, Den Haag 
Organisator: Rebecca Bredenhof, 06-12181950 / reikicentrum.zijn@hetnet.nl

Rebecca Bredenhof is sinds 1996 Reikimaster in Usui Shiki Ryoho. In 2007 begon ze vol verwachting aan HFT voor diepgaande heling van haar stamboom. Enthousiast over het resultaat besloot ze zelf les te gaan geven in dit prachtige werk. Marta Getty bereidde haar voor op dit werk gedurende een periode van vijf jaar. Eind 2012 werd Rebecca hiermee de eerste door Marta getrainde en gecertificeerde teacher Healing the Family Tree with Reiki (HFT).

Reikicentrum Zijn
Rebecca Bredenhof
070-3677964
06-12181950
reikicentrum.zijn@hetnet.nl
www.reikicentrum-zijn.nl

Usui Reiki Ryoho

© The Reiki Alliance 2013-2018. All rights reserved.

Privacy Policy / Disclaimer