2019-01-09  Europe - Netherlands

Reiki behandelcyclus, alle graden - Reikicentrum Zijn, Den Haag

From: 2019-01-09 To: 2019-04-03
Open To: Reiki Practitioner - All levels  Language: Nederlands
Created By: Rebecca Bredenhof

Location: Johannes Camphuysstraat 150-152 2593 CT DEN HAAG, Zuid-Holland, Netherlands, Europe

* Ontspannen, opladen, ver-rijken*

Sinds 2008 biedt Reikicentrum Zijn de mogelijkheid om wekelijks een totale behandeling te ontvangen EN te geven in cylussen van 10 of 13 weken. Het ritme van de herhaling maakt duidelijk dat toewijding aan je beoefening niet alleen je verbinding met Reiki bekrachtigt, maar ook die met jezelf. Er groeit een dieper begrip van de betekenis van ‘heelheid’ en men ervaart de dagelijkse zelfbehandeling intenser. Naast het ontvangen en geven van Reiki is er (naar behoefte) gelegenheid voor een korte deel- of vraagronde als afsluiting van de wekelijkse sessie. De nadruk ligt echter op het behandelen.

Alle Reikigraden zijn welkom voor de behandelcylus op woensdag. Je vind een inschrijffomulier op mijn eigen site www.reikicentrum-zijn.nl

Tijden: 19.30 – 22.30 uur / Investering voor 13 weken: € 150,-

Wat maakt dit zo bijzonder?
De eerste groep gaf al snel aan dat dit ritme van de herhaling niet alleen hun verbinding met Reiki bekrachtigde, maar ook de verbinding met zichzelf. Dit kwam mede omdat de dagelijkse zelfbehandeling intenser werd ervaren. En na dertien weken, koos men opnieuw en bewust voor deelname aan ‘De cyclus’ en inspireerde men andere studenten om deze ervaring aan te gaan. Het delen van ervaringen en het effect van Reiki op ieders leven, zorgde voor verbinding en respect voor elkaar. Het ‘gewoon’ wekelijks Reiki uitwisselen blijkt dus te inspireren deel uit te maken van een groep gelijkgestemden, waarin het individu centraal blijft. Zo maken we samen de wereld een stukje mooier. 

Hoe ziet een cyclusavond er uit?
We komen bij elkaar om elkaar een totale Reikibehandeling te geven. Daarnaast is er (naar behoefte) gelegenheid voor een korte deel- of vraagronde als afsluiting van de wekelijkse sessie. We ruimen gezamenlijk op, zodat alles weer klaar staat voor de volgende groep.

In principe wordt de dinsdag- en de woensdagavondgroep begeleid door Rebecca Bredenhof, Reikimaster en eigenaar van Reikicentrum Zijn. Soms is ze echter op reis voor haar werk en wordt ze vervangen door Reikimaster Annemarie Karsten.

Reikicentrum Zijn
Rebecca Bredenhof
070-3677964
06-12181950
reikicentrum.zijn@hetnet.nl
www.reikicentrum-zijn.nl

Usui Reiki Ryoho

© The Reiki Alliance 2013-2019. All rights reserved.

Privacy Policy / Disclaimer