2018-03-10  Europa - Países Bajos

Geschiedenis en de Beoefening van Usui Shiki Ryoho - Reikicentrum Zijn, Den Haag

Desde: 2018-03-10 Hasta: 2018-03-11
Abierto a: Practicantes de Reiki- Todos los niveles  Idioma: Nederlands
Creado por: Rebecca Bredenhof

Ubicación: Johannes Camphuysstraat 150-152 2593 CT DEN HAAG, Zuid-Holland, Países Bajos, Europa

Geschiedenis en de Beoefening van Usui Shiki Ryoho
Studenten van alle vormen van beoefening en alle inwijdingsgraden zijn welkom

Dag 1 – Zaterdag 10 maart 2018
Hawayo Takata: Hoe Reiki haar leven en het onze heeft veranderd!
Joyce Winough, lid van het Archiefteam en Reikimaster die jarenlang in Hawaii heeft gewoond, heeft aan de hand van de brieven, foto’s, certificaten en andere belangrijke documenten die zich in het Archief  bevinden een PowerPointpresentatie voor ons gemaakt over het leven van Hawayo Takata in Hawaii, haar reis naar Japan, en de vele decennia van haar Reikireis. Deelnemers aan dit seminar kunnen het verbazingwekkende leven van Takata Sensei ervaren, erover praten en vragen stellen aangezien Joyce Hawaii uit eigen ervaring kent en weet welke unieke invloed het op onze Reikibeoefening heeft.

Achtergrond
Zoals de meesten van ons weten bracht Hawayo Takata Reiki aan het eind van de jaren dertig in de vorige eeuw naar het Westen. In de veertig jaar die daarop volgden, droeg Takata de beoefening door behandelingen te geven en duizenden studenten in Hawaii en op het vasteland van de VS te onderwijzen.  Hawayo Takata’s standvastigheid, haar fundamentele vertrouwen in Reiki en haar passie om dit geschenk te delen, hebben Reikistudenten van alle beoefeningen gebracht waar we nu zijn.

Na Takata’s dood in 1980 verzamelde naar dochter Alice Furumoto de persoonlijke papieren en foto’s van haar moeder in dozen, die ze aan Phyllis gaf, omdat zij haar grootmoeders opvolger is. Nu, vijfendertig jaar later, zijn deze bijzondere documenten onthuld. Op 14 juli 2014 kwamen Phyllis, Paul en Susan Mitchell, Justin Stein, Robert Fueston en Joyce Winough bijeen in Green Valley, Arizona (VS) om de dozen te openen! Ze vonden krantenartikelen, handgeschreven brieven en nooit eerder geziene foto’s die ons allerlei facetten van Hawayo Takata laten ervaren. Ze was niet alleen de lineage bearer van Usui Shiki Ryoho maar ook een erkend en gerespecteerd healer, een invloedrijk lid van de gemeenschap en een succesvolle vakvrouw.

De volgende dag zullen we Takata’s nalatenschap verder verkennen door het onderricht dat ze in Japan ontving, te zien in relatie tot de ontwikkeling van onze huidige beoefening.

Dag 2 – Zondag 11 maart 2018
De 4 Aspecten en 9 Elementen van Usui Shiki Ryoho
Dit is een ervaring van hoe de Aspecten en Elementen samenwerken om een spirituele beoefening te vormen die ons begrip van ‘wat het betekent om mens te zijn’ vergroot. Joyce is in 2002 door Phyllis Furumoto ingewijd als master en leeft deze Aspecten en Elementen bewust. Dit bewustzijn van het systeem heeft haar naar een diepere plek in haar persoonlijke Reikibeoefening gebracht en ze verheugt zich erop deze ervaringen met jou te delen.

Achtergrond
Nadat Hawayo Takata in 1938 voor het eerst het onderricht en de beoefening uit Japan meebracht, heeft de afstamming van Usui Shiki Ryoho zich over de hele wereld verspreid. Als haar opvolger heeft Phyllis Furumoto het Reikisysteem dat haar grootmoeder, Hawayo Takata, aan haar overdroeg, onderwezen, gedefinieerd, gedragen en doorgegeven. Usui Shiki Ryoho wordt gedefinieerd aan de hand van vier aspecten en negen elementen die tot doel hebben Reikistudenten en –beoefenaren te steunen om dieper te gaan, deze beoefening vollediger te leren begrijpen en communicatie erover te verbeteren. De vier aspecten beschrijven de aard van de beoefening en hoe die ons leven raakt. De negen elementen beschrijven de vorm van de beoefening: hoe die wordt onderwezen, hoe die wordt ontvangen en hoe die beoefend kan worden zodat je er zoveel mogelijk aan hebt.

Praktische informatie:
Tijden voor beide dagen: 10.00 – 18.00 uur
Kosten voor beide dagen: 325 euro, breng je eigen lunch mee, wij zorgen voor koffie, thee en soep.
Kosten voor één dag: 175 euro, idem.
Organisator: Rebecca Bredenhof, +31 7 3677 964 /+31 6 12181950
Vertaling Eng-Ned: Elina van der Heijden
Registratie: stuur een e-mail met je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres naar reikicentrum.zijn@hetnet.nl en maak het verschuldigde bedrag over naar: NL 71 INGB 0004 2610 19 t.n.v. Reikicentrum Zijn, Den Haag. Vermeld ‘JWinough-weekend (of dag 1, of dag 2)’. Vermeld ook je naam als de naam van de bankrekening anders is dan je eigen naam.

Reikicentrum Zijn
Rebecca Bredenhof
Tel.: 070-3677964
Mobiel: 06-12181950

Usui Reiki Ryoho

© The Reiki Alliance 2013-2018. Todos los derechos reservados.

Política de privacidad / Aviso legal