2017-11-09  Europa - Nederland

Reikiklas 1e graad - Zoveel Zonlicht Reiki, Zeist

Vanaf: 2017-11-09 Tot: 2017-11-12
Toegankelijk voor: Iedereen  Taal: Nederlands
Gecreëerd door: Anne Boerrigter

Locatie: Zoveel Zonlicht Reiki, Couwenhoven 6110, 3703 HK, Zeist, Utrecht, Nederland, Europa

Een cursus Reiki 1, ook wel een eerstegraads Reikiklas genoemd, geeft je een prachtig instrument in handen, namelijk het vermogen Reiki te geven aan jezelf en je naaste omgeving. Dit geeft je de kans om gezonder in het leven te staan, je balans te vinden, zélf iets te kunnen doen voor je ontspanning en te gaan ontdekken wie je werkelijk bent. Ga je mee op reis?

Wat leer je?

In de Reikiklas leer je uit welke handposities een Reikibehandeling bestaat, ervaar je hoe het voelt om jezelf en anderen te behandelen, en leer je waarvoor je Reiki kunt gebruiken. Ook ontvang je vier inwijdingen, waardoor je wordt ‘afgestemd’ op de Reiki-energie. Verder wordt de geschiedenis van Reiki verteld. En je krijgt de vijf Reiki-leefregels mee, die een handreiking zijn in je dagelijks leven en die je helpen om meesterschap te krijgen over je mind. Zo leer je ook je denken te helen.

Praktisch

Data & tijden | Donderdagavond 9 november en vrijdagavond 10 november van 19.30 tot 22.30 uur, zaterdagochtend 11 november en zondagochtend 12 november van 10.00 tot 13.00 (op zondag kan het iets uitlopen); de deur is steeds open vanaf een kwartier voor aanvang

Kosten | € 150,- 

Kennismaken | Het is fijn als je je Reikimaster – indien mogelijk – voorafgaand aan de klas hebt gesproken, in persoon, telefonisch of via Skype. Als je je hebt aangemeld, neemt Anne Boerrigter daarvoor contact met je op.

Meer informatie? | Stuur Anne een mailtje of bel haar op 06 2490 2023.

 

Deze klas wordt gegeven door Anne Boerrigter. Zij leerde Reiki in 2004, op haar 24ste. Sindsdien geeft ze zichzelf elke dag een Reiki-zelfbehandeling. Hoewel ze in het begin sceptisch was, heeft haar Reikibeoefening jaar meer gebracht dan ze ooit had durven dromen: ontspanning, zelfvertrouwen, persoonlijke groei, een gezond lichaam ... Anne geeft Reikibehandelingen, Reikicursussen (1 en 2) en faciliteert wekelijkse oefenavonden in haar groepsruimte in Zeist. Je bent welkom!

Usui Reiki Ryoho

© The Reiki Alliance 2013-2017. Alle rechten voorbehouden.

Privacybeleid / Disclaimer