2017-03-30  Europa - Nederland

Cursus Reiki 1 - Zoveel Zonlicht Reiki, Zeist

Vanaf: 2017-03-30 Tot: 2017-04-02
Toegankelijk voor: Iedereen  Taal: Nederlands
Gecreëerd door: Anne Boerrigter

Locatie: Zoveel Zonlicht Reiki | Couwenhoven 6110 | 3703 HK Zeist, Utrecht, Nederland, Europa

Een cursus Reiki 1 geeft je een prachtig instrument in handen, namelijk het vermogen Reiki te geven aan jezelf en je naaste omgeving. Dit geeft je de kans om gezonder in het leven te staan, je balans te vinden, zélf iets te kunnen doen voor je ontspanning en te gaan ontdekken wie je werkelijk bent. Ga je mee op reis?

Wat leer je?

In de Reikicursus leer je uit welke handposities een Reikibehandeling bestaat, ervaar je hoe het voelt om jezelf en anderen te behandelen, en leer je waarvoor je Reiki kunt gebruiken. Ook ontvang je vier inwijdingen, waardoor je wordt ‘afgestemd’ op de Reiki-energie. Verder wordt de geschiedenis van Reiki verteld. En je krijgt de vijf Reiki-leefregels mee, die een handreiking zijn in je dagelijks leven en die je helpen om meesterschap te krijgen over je mind. Zo leer je ook je denken te helen.

Praktisch

Data & tijden | Donderdag- en vrijdagavond van 19.30 tot 22.30 uur, plus zaterdag- en zondagochtend van 10.00 tot ± 13.00 uur

Kosten | € 150,- (incl. btw)

Kennismaken | Het is fijn als we elkaar – indien mogelijk – voorafgaand aan de klas hebben gesproken, in persoon, telefonisch of via Skype. Als je je hebt aangemeld, neemt Anne Boerrigter daarvoor contact met je op.

Meer informatie? | Stuur me een mailtje of bel Anne op 06 2490 2023.

Deze klas wordt gegeven door Anne Boerrigter. Zij beoefent Reiki sinds 2004 en is sinds 2012 Reikimaster. In haar oefenruimte in Zeist geeft ze Reikiklassen en individuele Reikibehandelingen, en faciliteert ze wekelijkse oefenavonden voor Reikistudenten.

Usui Reiki Ryoho

© The Reiki Alliance 2013-2017. Alle rechten voorbehouden.

Privacybeleid / Disclaimer