2017-04-25  Europa - Nederland

Cursus Reiki 2 - Zoveel Zonlicht Reiki, Zeist

Vanaf: 2017-04-25 Tot: 2017-04-29
Toegankelijk voor: Eerste graad  Taal: Nederlands
Gecreëerd door: Anne Boerrigter

Locatie: Couwenhoven 6110 | 3703 HK | Zeist, Utrecht, Nederland, Europa

Als je de eerste graad in Reiki hebt en je beoefent het een tijd, dan kan het zijn dat in jou de roep ontstaat om jezelf en je Reikibeoefening dieper te leren kennen. Reiki 2 kan dan jouw volgende stap zijn.

Dieper weten

In de cursus Reiki 2 leer je drie Reikisymbolen, en hoe je hiermee kunt werken bij het behandelen van jezelf en het behandelen van een ander. Je leert de ‘mental healing’, die kan helpen om gericht los te komen van belemmerende gedachten en overtuigingen, en om nog meer rust in je hoofd te vinden. Ook leer je met Reiki tijd en afstand te overbruggen: het behandelen op afstand. Daarmee ontstaat een mogelijkheid om gedurende je leven een diepe kennis te ontwikkelen over jezelf en je mens-zijn.

Ben je gereed?

Voel je je aangetrokken tot de tweede graad, en kies je Anne Boerrigter als je master, dan kijken jullie samen naar jouw ‘gereedheid’. Is het voor jou, om welke reden dan ook, niet mogelijk om de tweede graad in Reiki te ontvangen van de master die je in de eerste graad heeft ingewijd? Dan zal Anne je vragen om eerst een cursus Reiki 1 bij haar bij te wonen. Dat helpt je om een idee en een gevoel te krijgen bij haar en haar Reikibeoefening. En natuurlijk leren jullie elkaar zo ook alvast beter kennen.

Praktisch

Data, locatie & tijden | Zie de agenda op www.zoveelzonlicht.nl; de klas bestaat uit 3 sessies, plus een terugkomsessie (de datum hiervoor wordt in overleg afgesproken aan het einde van de klas)

Investering | € 500,- (inclusief btw)

Certificaat | Na afloop ontvang je een certificaat als bewijs van deelname

Meer informatie | Bel Anne op 06 – 24 90 20 23 of stuur haar een mail 

Deze Reikiklas wordt gegeven door Anne Boerrigter. Zij beoefent Reiki sinds 2004 en is sinds 2012 Reikimaster. In haar oefenruimte in Zeist geeft ze Reikiklassen, individuele Reikibehandelingen, en faciliteert ze wekelijkse oefenavonden. Meer over Anne en haar Reikiwerk lees je op www.zoveelzonlicht.nl.

Usui Reiki Ryoho

© The Reiki Alliance 2013-2017. Alle rechten voorbehouden.

Privacybeleid / Disclaimer