2018-05-31  Europa - Nederland

Reikiklas 1e graad - Zoveel Zonlicht Reiki, Zeist

Vanaf: 2018-05-31 Tot: 2018-06-03
Toegankelijk voor: Iedereen  Taal: Nederlands
Gecreëerd door: Anne Boerrigter

Locatie: Couwenhoven 6110, 3703 HK, Zeist, Utrecht, Nederland, Europa

Een cursus Reiki 1 geeft je het vermogen Reiki te geven aan jezelf en je naaste omgeving. Een kans om gezonder in het leven te staan, je balans te vinden, zélf iets te kunnen doen voor je ontspanning en te gaan ontdekken wie je werkelijk bent. Ga je mee op reis?

In de cursus Reiki 1, eigenlijk ‘eerstegraads Reikiklas’ genoemd, leer je uit welke handposities een Reikibehandeling bestaat, ervaar je hoe het voelt om jezelf en anderen te behandelen, en leer je waarvoor je Reiki kunt gebruiken. Ook ontvang je vier inwijdingen: rituelen om je welkom te heten in de beoefening. Verder wordt de geschiedenis van Reiki verteld. En je krijgt de vijf Reiki-leefregels mee, die een handreiking zijn in je dagelijks leven en die je helpen om meesterschap te krijgen over je leven. Meer informatie over de eerstegraads Reikiklas vind je hier >>

Praktisch

Data & tijden | Donderdagavond en vrijdagavond van 19.30 tot 22.30 uur, plus zaterdagochtend en zondagochtend van 10.00 tot 13.00 uur (op zondag kan het iets uitlopen). De deur is steeds open vanaf een kwartier voor aanvang.

Kosten | € 150,- (incl. btw).

Kennismaken | Als je je hebt aangemeld, neemt Anne Boerrigter contact met je op om kennis te maken. Natuurlijk kun je zelf ook vooraf kennismaken door langs te komen voor een gesprek, te bellen of een behandeling te boeken.

Meer informatie | Stuur een mailtje of bel Anne Boerrigter op 06 2490 2023.

Inschrijven | Via het inschrijfformulier 
Meer info | www.zoveelzonlicht.nl 

Reikimaster: Anne Boerrigter

Anne Boerrigter beoefent Reiki sinds 2004 en is Reikimaster Usui Shiki Ryoho sinds 2012. Ze heeft een Reiki-dojo in Zeist waar ze Reikiklassen en workshops geeft, maar waar je ook wekelijks terechtkunt om Reiki te beoefenen. Meer informatie vind je op www.zoveelzonlicht.nl.

Usui Reiki Ryoho

© The Reiki Alliance 2013-2018. Alle rechten voorbehouden.

Privacybeleid / Disclaimer