2017-10-25  Europa - Nederland

Laat je dragen: Reiki-herfstvierweekse, Zoveel Zonlicht Reiki, Zeist

Vanaf: 2017-10-25 Tot: 2017-11-15
Toegankelijk voor: Reikibeoefenaren - alle niveaus  Taal: Nederlands
Gecreëerd door: Anne Boerrigter

Locatie: Zoveel Zonlicht Reiki, Couwenhoven 6110, 3703 HK Zeist, Utrecht, Nederland, Europa

In de herfst laten bomen hun blad los: ze zeggen ja tegen dat wat er is, tegen de volgende fase die zich aandient. Zonder weerstand, zonder tegenstribbelen. En het blad laat zich dragen door de wind … in het volste vertrouwen dat het op de juiste plek terechtkomt. Hoe is dat voor jou? En hoe laat je je daarin ondersteunen door Reiki?

Deze herfstvierweekse is een verkenning van hoe dat is: je laten dragen door Reiki, door de levensstroom, in een groep gelijkgestemden. JA zeggen tegen dat wat wil gebeuren. Vier woensdagavonden wisselen we in stilte Reiki uit in een (kleine) groep. Wie dat wil, kan ervaringen delen – bij de houtkachel als de avonden al koud zijn. De avonden worden begeleid door Anne Boerrigter.

Deze vier woensdagavonden beslaan precies 21 dagen, en zijn daarmee ook een kans om je te laten dragen in je thuisbeoefening: het doen van je Reiki-zelfbehandeling en het bewust leven van de Reikiprincipes. Wie wil kan met zichzelf afspreken gedurende deze dagen thuis Reiki te beoefenen, ondersteund door de wekelijkse uitwisselingen met de groep.

Data | Woensdagavonden 25 oktober, 1, 8 en 15 november 2017; je schrijft je in voor vier avonden
Tijd | Van 19.15 tot 22.15 uur; de deur is open vanaf een kwartier voor aanvang
Voor wie | Reikistudenten van alle graden (1, 2 en master)
Kosten | € 60,- voor vier avonden
Meer informatie | Stuur een mail of bel naar Anne Boerrigter: info@zoveelzonlicht.nl of 06 24902023

Inschrijven | Via het inschrijfformulier

Anne is een jonge master die Reiki leerde op haar 24ste, in 2004. 'Sindsdien beoefen ik het elke dag. Hoewel ik in het begin sceptisch was, heeft mijn Reikibeoefening me meer gebracht dan ik ooit had durven dromen: ontspanning, zelfvertrouwen, persoonlijke groei, een gezond lijf en het vermogen om van het leven te genieten. In mijn Reiki-oefenruimte in Zeist geef ik Reikibehandelingen, Reikicursussen (1 en 2). Ook faciliteer ik er wekelijkse oefenavonden. Je bent welkom!' Op Facebook is Zoveel Zonlicht Reiki te vinden op www.facebook.com/zoveelzonlichtreiki.

Usui Reiki Ryoho

© The Reiki Alliance 2013-2017. Alle rechten voorbehouden.

Privacybeleid / Disclaimer