2017-10-19  Europa - Nederland

Regeneratieve communicatie: een taal van Reiki, Zoveel Zonlicht Reiki, Zeist

Vanaf: 2017-10-19 Tot: 2017-11-02
Toegankelijk voor: Reikibeoefenaren - alle niveaus  Taal: Nederlands
Gecreëerd door: Anne Boerrigter

Locatie: Zoveel Zonlicht Reiki, Couwenhoven 6110, 3703 HK Zeist, Utrecht, Nederland, Europa

In deze workshop, gegeven door Reikimaster Robert Kramps, verkennen we in drie avonden hoe we het model voor geweldloze communicatie van Marshall Rosenberg kunnen toepassen in ons dagelijks leven. Zo ontwikkelen we een ‘taal van Reiki’.

Er komen drie invalshoeken aan de orde:
–  Veronderstellingen en oordelen
–  Verbinden met jezelf en anderen
–  Ruimte creëren in gesprekken

In deze workshop ontwikkelen we gaandeweg een ‘taal van Reiki’, waarmee woorden een verlengstuk van onze beoefening kunnen worden. Het trainen van bewustzijn bij de keuze van woorden en over het effect dat ze (kunnen) hebben, voert de boventoon. De workshopavonden hebben een interactief karakter en hebben tot doel te leren van elkaars ervaringen en nieuwe inzichten op te doen over communicatie met onszelf en anderen. Op weg naar leven in harmonie en respect met elkaar en de wereld om ons heen.

De workshopavonden worden gegeven door Reikimaster Robert Kramps. ‘Zo lang ik me kan herinneren, ben ik bezig met vragen over hoe mensen met elkaar omgaan en later – toen ik aan het werk ging – kwam daar de vraag bij hoe mensen kunnen (samen)werken op een manier die energie geeft en het beste in mensen naar boven brengt.’ Robert heeft veel ervaring met geweldloze communicatie en combineert die ervaring in deze workshop met zijn jarenlange intensieve Reikibeoefening. Meer informatie over Robert en zijn werk vind je op www.reikiworks.nl.

Praktisch

Voor wie? | Voor wie al Reiki beoefent (Reikigraad 1, 2 en 3)
Data | Donderdagavonden 19 oktober, 26 oktober en 2 november 2017 (let op: je kunt je alleen inschrijven voor alle drie de avonden)
Tijden | van 19.30 – 22.30 uur; de deur is open vanaf een half uur voor aanvang
Kosten | € 90,- voor drie workshopavonden
Meer info? | Bij organisator Anne Boerrigter (info@zoveelzonlicht.nl of 06 24902023)

Inschrijven | Via het inschrijfformulier

Over de organisator: Anne Boerrigter is een jonge master die Reiki leerde op haar 24ste, in 2004. 'Sindsdien beoefen ik het elke dag. Hoewel ik in het begin sceptisch was, heeft mijn Reikibeoefening me meer gebracht dan ik ooit had durven dromen: ontspanning, zelfvertrouwen, persoonlijke groei, een gezond lijf en het vermogen om van het leven te genieten. In mijn Reiki-oefenruimte in Zeist geef ik Reikibehandelingen, Reikicursussen (1 en 2). Ook faciliteer ik er wekelijkse oefenavonden. Je bent welkom!' Op Facebook is Zoveel Zonlicht Reiki te vinden op www.facebook.com/zoveelzonlichtreiki.

Usui Reiki Ryoho

© The Reiki Alliance 2013-2017. Alle rechten voorbehouden.

Privacybeleid / Disclaimer