2017-11-10  Europa - Nederland

JUST FOR TO-DAY - Reikicentrum Zijn, Den Haag

Vanaf: 2017-11-10 Tot: 2018-05-19
Toegankelijk voor: Reikibeoefenaren - alle niveaus  Taal: Nederlands
Gecreëerd door: Rebecca Bredenhof

Locatie: Johannes Camphuysstraat 150-152 2593 CT DEN HAAG, Zuid-Holland, Nederland, Europa

Just for today…(JFT)
Levenslessen
voor alle Reikigraden

Inleiding
De basisbeoefening van Usui Shiki Ryoho bestaat uit de zelfbehandeling, waaruit een natuurlijk groeiproces voortkomt dat er voor ieder mens anders uit kan zien. De vijf Reiki leefregels ondersteunen dit proces. Deze ogenschijnlijk simpele principes gaan over het leven en alles wat je daarin tegenkomt. Uiteindelijk leren ze je transparant en authentiek door het leven te gaan, waardoor je dagelijks leven meer ontspannen zal zijn. 

‘Dit zijn de belangrijkste leringen om de geest te ontwikkelen.
De vijf regels zijn een geheime methode die geluk oproept.
(van de gedenksteen bij het graf van Mikao Usui)

De cursus
In deze ruim vijf maanden durende cursus leer je de Reikiprincipes gebruiken als levenslessen. Het is als het bewandelen van een spirituele pad met steeds weer nieuwe ontdekkingen, ontdekkingen over jou! De eenvoud en universele wijsheid van de leefregels zullen door de cursus een onuitwisbare indruk op je achterlaten.  

Just for today, do not worry.
Just for today, do not anger.
Honor your parents, teachers and elders.
Earn your living honestly.
Show gratitude, to every living thing.

Wat leer je?
Je leert op eenvoudige en diepgaande wijze hoe je als ‘volledig’ mens in het leven kunt staan.  Om inzichten te ontvangen hoef je de leefregels niet te begrijpen. Je kunt leren ‘tussen de regels door te lezen’ en zo de magie en wijsheid ervan binnen laten komen. In deze cursus onderzoek je vele facetten van een principe en neem je het geleerde mee als basis voor het volgende principe. Zo volg je de weg van binnen naar buiten en ontdek je hoe logisch de opbouw van de principes is.

Praktisch
De cursus Just for today… wordt gegeven in vijf lesblokken van vrijdagavond t/m zaterdagavond, plus een extra zaterdag als afsluiting. Je huiswerk? Dat is je dagelijks leven, een dagboek bijhouden is dus voldoende. Regelmatig ontvang je een tekst die je ‘wakker’ houdt en aanzet tot verdieping.

Rebecca Bredenhof over de leefregels
‘’Ik ontdekte dat de Reiki leefregels me ondersteunen in de bewustwording van wie ik ben en hoe ik deel uitmaak van de wereld om me heen. Als de zelfbehandeling ons dagelijks brood is, dan zijn de vijf leefregels voor mij het spirituele beleg.’’

Data lesblokken: 
10 t/m 11 november en 15 t/m 16 december 2017 plus
26 t/m 27 januari, 2 t/m 3 maart en 6 t/m 7 april 2018 
Lestijden: vrijdag 19.30 - ± 22.00 uur, zaterdag 9.30 – ± 21.00 uur
Afronding: 
zaterdag  19 mei 2018,  van 9.30 – ± 16.00 uur

Investering:  € 850,-  (termijnbetaling mogelijk
Neem zelf je lunch mee, voor een avondmaal wordt gezorgd.

Info en inschrijving: Rebecca Bredenhof  070-3677964  / 06-12181950, of reikicentrum.zijn@hetnet.nl

Reikicentrum Zijn
Rebecca Bredenhof
Tel.: 070-3677964
Mobiel: 06-12181950

Usui Reiki Ryoho

© The Reiki Alliance 2013-2017. Alle rechten voorbehouden.

Privacybeleid / Disclaimer