2017-12-27  Europa - Nederland

Reiki behandelavond, 2e graad en Mastergraad - Reikicentrum Zijn, Den Haag

Vanaf: 2017-12-27 Tot: 2017-12-27
Toegankelijk voor: Tweede graad  Taal: Nederlands
Gecreëerd door: Rebecca Bredenhof

Locatie: Johannes Camphuysstraat 150-152 2593 CT DEN HAAG, Zuid-Holland, Nederland, Europa

Oefenen, oefenen, oefenen....

Na het ontvangen van een graad in Reiki kan je door regelmatig te oefenen werkelijk verbinding en begrip krijgen van deze allesomvattende energie. Niet alleen door jezelf te behandelen, maar ook door Reiki uit te wisselen met andere Reikistudenten. Hierdoor oefen je in het geven EN ontvangen van Reiki en leer je van elkaars ervaringen. Als je na je inwijding in de 1e Reikigraad wil ontdekken of toewijding tot deze Reiki traditie op je pad ligt, ben je welkom bij een van de vele oefenmogelijkheden die ik begeleid en organiseer. Ook als je al langer Reiki beoefend of ingewijd bent in de tweede Reikigraad is samen uitwisselen een heerlijke ervaring.

Reiki Behandelochtend, middag of avond

Deze ont-moetingen van ongeveer drie uur zijn open voor iedereen met een Reikigraad en bedoeld om regelmatig Reiki en ervaringen te kunnen uitwisselen. Heel anders dan alleen jezelf Reiki geven! De eerste twee uur gaan we behandelen en na een korte pauze is er ruimte voor delen, vraag en antwoord, en wat de energie ons brengt. De avonden en middagen worden meestal begeleid door Rebecca Bredenhof.

tijden:
behandelochtend:   9.00 - 12.00 uur
behandelmiddag: 15.00 - 18.00 uur
behandelavond:   19.30 – 22.30 uur

Op deze avond gebruiken we bij het uitwisselen van de behandelingen ook de symbolen die we hebben ontvangen in de 2e graads Reikiklas. Weet dat je ook welkom bent als je hierin niet zo geoefend bent en dat je jezelf zo weer kan ‘’bijscholen’’. 

Bijdrage: € 12,- . Je bent welkom vanaf een half uur voor aanvang. Graag vooraf aanmelden.

Reikicentrum Zijn
Rebecca Bredenhof
070-3677964
06-12181950
reikicentrum.zijn@hetnet.nl
www.reikicentrum-zijn.nl

Usui Reiki Ryoho

© The Reiki Alliance 2013-2017. Alle rechten voorbehouden.

Privacybeleid / Disclaimer