2017-12-06  Europa - Nederland

Reiki-oefenavond, Zoveel Zonlicht Reiki, Zeist

Vanaf: 2017-12-06 Tot: 2017-12-06
Toegankelijk voor: Reikibeoefenaren - alle niveaus  Taal: Nederlands
Gecreëerd door: Anne Boerrigter

Locatie: Zoveel Zonlicht Reiki, Couwenhoven 6110, 3703 HK Zeist, Utrecht, Nederland, Europa

Tijdens deze oefenbijeenkomst voor Reikistudenten geef en ontvang je in stilte een volledige Reikibehandeling. Daarna delen we ervaringen. We behandelen in de traditie van Usui Shiki Ryoho. Studenten van alle graden (1, 2 en master) zijn welkom!

Reiki uitwisselen in een groep: waarom?

–  Het verdiept je begrip van situaties in je leven op dat moment.

–  Het geeft je inzicht in hoe je je in groepen beweegt.

–  Het ondersteunt je in fysieke, mentale, emotionele en spirituele processen.

–  Het helpt je om je zelfbehandeling in je leven te verankeren.

–  Je hoort Reiki-ervaringen van anderen en leert zo over Reiki en je leven.

–  Het is ontspannend en laadt je weer helemaal op.

Voor mij persoonlijk heeft samenkomen in groepen een andere plek en functie in mijn Reikibeoefening dan mijn dagelijkse zelfbehandeling. Probeer eens uit hoe dat voor jou is!

Oefenen, oefenen, oefenen

Misschien beoefen je intensief Reiki en zweer je erbij om af en toe een behandeling te ontvangen en in een groep Reiki uit te wisselen. Of misschien is het al lang geleden dat je een graad in Reiki ontving en heb je er al lang niets mee gedaan, maar wil je je er graag weer mee verbinden. In beide gevallen is een behandelavond een mooie kans hiervoor! En de naam zegt het al, het zijn oefenbijeenkomsten. Je hoeft dus geen ervaren Reikibehandelaar te zijn om te komen; zowel ervaren als minder ervaren studenten zijn van harte welkom.

Praktisch

Tijden | Van 19.30 tot 22.00 uur; de deur is open vanaf een kwartier voor aanvang

Kosten | € 12,- (graag contant aan de deur betalen)

Aanmelden | Stuur een berichtje naar info@zoveelzonlicht.nl of 06 24902023. Ouderwets bellen mag ook.

Anne is een jonge master die Reiki leerde op haar 24ste, in 2004. 'Sindsdien beoefen ik het elke dag. Hoewel ik in het begin sceptisch was, heeft mijn Reikibeoefening me meer gebracht dan ik ooit had durven dromen: ontspanning, zelfvertrouwen, persoonlijke groei, een gezond lijf en het vermogen om van het leven te genieten. In mijn Reiki-oefenruimte in Zeist geef ik Reikibehandelingen, Reikicursussen (1 en 2). Ook faciliteer ik er wekelijkse oefenavonden. Je bent welkom!' Op Facebook is Zoveel Zonlicht Reiki te vinden op www.facebook.com/zoveelzonlichtreiki.

Usui Reiki Ryoho

© The Reiki Alliance 2013-2017. Alle rechten voorbehouden.

Privacybeleid / Disclaimer