2017-04-21  Europa - Nederland

Finding my Place in the World of Reiki - Laurence Fontaine

Vanaf: 2017-04-21 Tot: 2017-04-23
Toegankelijk voor: Reikibeoefenaren - alle niveaus  Taal: Nederlands
Gecreëerd door: Paulien van der Geest

Locatie: De Zwanenhof, Retraitehuisweg 6, 7625 SL Zenderen Nederland, Overijssel, Nederland, Europa

Hoe kunnen we vasthouden aan het idee van je thuis en ontspannen voelen in je lichaam, in ons leven en in de wereld als geheel? 

Dit is een dynamisch proces wat de behoeften van het individu verbindt met de realiteit van de wereld waarin we leven. Deze workshop is bedoeld om de kernelementen te vinden van dit proces. Door middel van opstellingen worden beperkende patronen en oude gewoontes, die ons niet langer dienen, aan het licht gebracht en geeft het ons de kracht te veranderen en op te bloeien in ons eigen leven. We zullen het gevoel van “thuiskomen” verkennen in de fysieke wereld van het lichaam en in de spirituele aard van Reiki en samen onze plek verkennen in de spirituele beoefening die velen van ons “thuis” noemen.

 

Over Laurence Fontaine 

Laurence Fontaine komt speciaal voor deze workshop over uit Mexico! Laurence Fontaine is een psychotherapeut; ze beoefend Reiki sinds 1989 en werd geïnitieerd tot Reiki Master in 2000. De afgelopen 3 jaar heeft ze dikwijls samen met Paul Mitchell workshops gegeven. Ze is een lid van de Council of Electors voor de Reiki Foundation International en de Leader Development Team van de Reiki Alliance. Ze heeft 15 jaar Constellations workshops gefaciliteerd en is een getrainde somatisch therapeut (therapeut op gebied van lichaamswerk). 

 

Praktische informatie:

Workshop (3 dagen), vertaling Engehttps://www.reikialmelo.nl/retraites/ls-Nederlands (door tolk), 2 overnachtingen op basis van een tweepersoonskamer (inclusief bedlinnen/handdoeken), ontbijt, lunch, 3 gangen diner, koffie, thee, fruit, lekkers, voldoende parkeerruimte en veel frisse lucht in een landelijke omgeving. Jouw investering: € 595 ALL IN. 50% bij opgave en 50% uiterlijk 20 maart 2017. Wil je een eenpersoonskamer, dan betaal je € 35 extra. 

Tip: het is een heerlijke plek om te wandelen en tot rust te komen, er zijn verschillende stilte ruimtes. Je kunt zelfs overwegen om een nacht er voor of erachter te plakken (met of zonder een partner). 

Meer informatie: https://www.reikialmelo.nl/retraites/
Opgave per mail: info@reikialmelo.nl tav Monique

Usui Reiki Ryoho

© The Reiki Alliance 2013-2017. Alle rechten voorbehouden.

Privacybeleid / Disclaimer