2017-05-28  Europa - Nederland

Reiki Meet & Treat, Groningen

Vanaf: 2017-05-28 Tot: 2017-05-28
Toegankelijk voor: Reikibeoefenaren - alle niveaus  Taal: Nederlands
Gecreëerd door: Karin Tjaberings

Locatie: Noorderhaven 57, Groningen, Nederland, Europa

Reiki Meet & Treat

 

Tijd: 14.00 - 17.00

Een informele middag om andere Reiki beoefenaars te ontmoeten en elkaar te behandelen. De middag wordt begeleid door Karin Tjaberings (Reikimaster). Er is ruimte voor het stellen van vragen, we wisselen ervaringen uit en we gaan elkaar behandelen. Er is een pauze waarin thee met wat lekkers klaar staat en je tijd hebt om kennis te maken en bij te praten met gelijkgestemden. 

Deze middag is open voor Reiki beoefenaars op alle niveaus die opgeleid zijn in de traditie van Usui Shiki Ryoho. Dat mag ook ergens anders dan bij het Tjaberings Centrum zijn geweest. Neem bij twijfel hierover even contact op voordat je je aanmeldt.

Kom je meedoen? Meld je dan vooraf aan via het aanmeldformulier
Maximaal 14 deelnemers
Kosten: €20

Tjaberings - Centrum voor Bewust Leven

Usui Reiki Ryoho

© The Reiki Alliance 2013-2017. Alle rechten voorbehouden.

Privacybeleid / Disclaimer