2017-08-15  Europa - Nederland

Reikiavond Zeist: thema geboortedag Mikao Usui

Vanaf: 2017-08-15 Tot: 2017-08-15
Toegankelijk voor: Reikibeoefenaren - alle niveaus  Taal: Nederlands
Gecreëerd door: Anne Boerrigter

Locatie: Zoveel Zonlicht Reiki | Couwenhoven 6110 | 3703 HK | Zeist, Utrecht, Nederland, Europa

Op 15 augustus 1865 werd Mikao Usui, de grondlegger van de Reikibeoefening, geboren. Een man die de levens van vele mensen op aarde positief heeft aangeraakt! Op deze Reikiavond staan we daarbij stil. Je ontdekt op deze avond vast ook veel over jezelf. Want wat heeft de levensloop van Mikao Usui jou, op dit moment in je leven, te zeggen?

Verder wisselen we deze avond, net als elke week, Reikibehandelingen uit in stilte. Je geeft en ontvangt dus een volledige Reikibehandeling. We behandelen in de traditie van Usui Shiki Ryoho. Daarna is er thee, en is er ruimte om ervaringen te delen en vragen te stellen. Deze avond is open voor Reikibeoefenaars van alle Reikigraden en -stromingen.

Praktisch

Tijd | Van 19.30 tot 22.30 uur; de deur is open vanaf een kwartier voor aanvang zodat je even kunt landen onder het genot van thee of koffie
Kosten | € 15,- (contant aan de deur)
Info & aanmelden | Graag vooraf aanmelden via info@zoveelzonlicht.nl of 06 24902023; heb je vragen, stel ze dan gerust!

Deze Reikiavond wordt verzorgd door Anne Boerrigter. Zij beoefent Reiki sinds 2004 en is sinds 2012 Reikimaster. In haar oefenruimte in Zeist geeft Anne Reikiklassen, individuele Reikibehandelingen, en faciliteert ze wekelijkse oefenavonden. Meer over Anne en haar Reikiwerk lees je op www.zoveelzonlicht.nl.

Usui Reiki Ryoho

© The Reiki Alliance 2013-2017. Alle rechten voorbehouden.

Privacybeleid / Disclaimer