2017-08-19  Europa - Nederland

Wat is Spiritualiteit? - Reikicentrum Zijn, Den Haag

Vanaf: 2017-08-19 Tot: 2017-08-19
Toegankelijk voor: Tweede graad  Taal: Nederlands
Gecreëerd door: Rebecca Bredenhof

Locatie: Johannes Camphuysstraat 150-152 2593 CT DEN HAAG, Zuid-Holland, Nederland, Europa

Wat is Spiritualiteit?

workshop op zaterdag 19 augustus van 9.30 - ± 17.00 uur, zelf lunch meenemen.

In ons deel van de wereld bestaan over het begrip spiritualiteit vele opvattingen en sommige mensen wijzen het zelfs af omdat het ‘zweverig’ zou zijn. Voor de Oosterse mens is spiritualiteit echter als eten en drinken; het is een natuurlijk onderdeel van het leven. Tijdens deze workshop gaan we in op ieders persoonlijk begrip en beleving van spiritualiteit. Aan de hand van de uitkomst zal ik het schema Spiritualiteit van de Radboud universiteit toelichten en dieper ingaan op die delen in ons die om ‘voeding’ vragen, zodat we het volledige mens-zijn kunnen ervaren. Waarschijnlijk komen we dan uit bij de vraag Is Reiki een spirituele beoefening?  Mijn leraren in het uitdiepen van mijn begrip over spiritualiteit zijn vooral dr. Jojan Jonker en de Deepening groep (sparringpartners tijdens zijn studie en promotie over Reiki) geweest.  Ook mijn 25-jarige Reiki beoefening, het werken met lineage bearer Phyllis Furumoto en de vragen van vele studenten hebben mijn kennis over dit thema verdiept.

Investering: De Mysterieschool van Zijn is opgezet met het idee zoveel mogelijk Reikistudenten de gelegenheid geven om mee te doen. Ik vraag hiervoor dan ook geen vaste bedragen, maar laat het aan de student over wat meedoen hem of haar waard is en welk bedrag gegeven kan en wil worden. Ook deze keer beslis je dus zelf welk bedrag je geeft voor een sessie. Neem het bedrag voor elke sessie contant mee in een enveloppe, voor het ritueel waarmee we steeds zullen beginnen.
Aanmelden: stuur een e-mail naar reikicentrum.zijn@hetnet.nl  

Reikicentrum Zijn
Rebecca Bredenhof
Tel.: 070-3677964
Mobiel: 06-12181950

Usui Reiki Ryoho

© The Reiki Alliance 2013-2017. Alle rechten voorbehouden.

Privacybeleid / Disclaimer