2018-01-11  Europa - Nederland

Reiki Winter Retraite

Vanaf: 2018-01-11 Tot: 2018-01-14
Toegankelijk voor: Reikibeoefenaren - alle niveaus  Taal: Nederlands
Gecreëerd door: Karin Tjaberings

Locatie: Schoonloo, Drenthe, Nederland, Europa

Reiki Winter Retraite- 11 t/m 14 januari 2018

Thema: Jouw leven met de Reiki Principes


De vijf Reiki principes zijn ons gegeven door Mikao Usui. Hij noemde ze "Een geheime manier om geluk in je leven te brengen." De principes bieden een bron van inspiratie en geven de mogelijkheid tot reflectie voor reikibeoefenaars op alle niveaus. Voor de Reiki beginners, voor ervaren Reikimasters en iedereen daar tussen. In deze retraite gebruiken we de principes om terug te blikken op het afgelopen jaar en om te kijken waar je nu staat. Van daaruit kijk je met welke intenties je het nieuwe jaar in wilt gaan en hoe je deze intenties mee kunt nemen in je plannen. 

 

Door hier met elkaar mee bezig te gaan in deze vierdaagse retraite en ervaringen te delen, inspireren en ondersteunen we elkaar in het proces van persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei. De stille, donkere tijd in de winter leent zich uitstekend voor dit warme samenkomen. De locatie is prachtig gelegen en je wandelt zo de bossen in. De rust en de kracht van de natuur zullen onze bondgenoten zijn tijdens deze retraite.

Is je interesse gewekt? Klik hier om de nieuwsbrief met de volledige informatie te lezen.


Hartelijke groet en een warm welkom op deze retraite,
Karin Tjaberings

Tjaberings - Centrum voor Bewust Leven

Usui Reiki Ryoho

© The Reiki Alliance 2013-2017. Alle rechten voorbehouden.

Privacybeleid / Disclaimer