2018-09-02  Europa - Nederland

Reiki ont-moetingsmiddag bij Reikicentrum Zijn

Vanaf: 2018-09-02 Tot: 2018-09-02
Toegankelijk voor: Iedereen  Taal: Nederlands
Gecreëerd door: Netty Hakkaart

Locatie: Reikicentrum Zijn Johannes Camphuijsstraat 150 2593 CT Den Haag, Zuid-Holland, Nederland, Europa

Oefenen, oefenen, oefenen....

Na het ontvangen van een graad in Reiki kan je door regelmatig te oefenen werkelijk verbinding en begrip krijgen van deze allesomvattende energie. Niet alleen door jezelf te behandelen, maar ook door Reiki uit te wisselen met andere Reikistudenten. Hierdoor oefen je in het geven EN ontvangen van een Reikibehandeling en leer je van elkaars ervaringen. Als je na je inwijding in de 1e Reikigraad wil gaan ontdekken of toewijding tot deze Reiki traditie op je pad ligt, ben je welkom bij een van de vele oefenmogelijkheden die ik begeleid en organiseer. Ook als je al langer Reiki beoefend of ingewijd bent in de tweede Reikigraad is samen uitwisselen een heerlijke ervaring.

Reiki Ont-moetingen

Deze ont-moetingen van ongeveer drie uur zijn open voor iedereen met een Reikigraad en bedoeld om regelmatig Reikibehandelingen en ervaringen te kunnen uitwisselen. Heel anders dan alleen jezelf Reiki geven! De eerste twee uur gaan we behandelen en na een korte pauze is er ruimte voor delen, vraag en antwoord, en wat de energie ons brengt. De bijeenkomsten worden meestal begeleid door Rebecca Bredenhof, Christina Spies of Netty Hakkaart

Zondag 2 september 14.00-17.00 uur (voor alle Reikigraden)

Welkom vanaf een half uur voor aanvang. Graag vooraf aanmelden.

Bijdrage: € 12,- contant betalen, neem aub gepast geld mee.

 

Informatie en aanmelden:

 

Netty Hakkaart
Faunalaan 15
2643 KG Pijnacker
info@reikicentrumzazen.nl
www.reikicentrumzazen.nl
06 28437730

Usui Reiki Ryoho

© The Reiki Alliance 2013-2018. Alle rechten voorbehouden.

Privacybeleid / Disclaimer