2019-10-04  Europa - Nederland

Healing your Family - Reikicentrum Zijn, Den Haag

Vanaf: 2019-10-04 Tot: 2019-11-17
Toegankelijk voor: Tweede graad  Taal: Nederlands
Gecreëerd door: Rebecca Bredenhof

Locatie: Johannes Camphuysstraat 150-152 2593 CT DEN HAAG, Zuid-Holland, Nederland, Europa

een verdieping in het Healing your Family Tree proces
met Rebecca Bredenhof

Ieder mens draagt de erfenis van voorgaande generaties op alle niveaus mee. Niet alleen lichamelijke kenmerken, maar ook gevoelens, ziekten, gebeurtenissen, spirituele en maatschappelijke overtuigingen verblijven in onze celstructuur. In elke generatie blijft er wel iets onverwerkt of onbewust dat generatie op generatie wordt doorgegeven, totdat een familielid zich realiseert dat hier diepgaand helend werk nodig is. In dit proces, betekent heling niet het elimineren van het gewonde verleden, maar het onderzoeken van de samenhang van de verwondingen en het begrijpen van de geschenken die inherent zijn aan heling.

Kom tot diepgaande erkenning van jezelf en je wortels

Als er verzoening plaatsvind met familiepatronen die je energiesysteem belasten kan de kracht van je voorouders naar voren komen en je dienen. Reiki is een verzoenende kracht die het mogelijk maakt om je op een geheel nieuwe manier met je familiegeschiedenis te verbinden en een relatie mee aan te gaan.
De fysieke behandeling van de eerste Reikigraad en de afstandsbehandeling van de tweede Reikigraad zijn het heilige ‘gereedschap’ van dit proces. Tijd en ruimte worden overbrugd en heling vindt plaats door het verleden en de toekomst in het heden te brengen. Wonderlijke dromen, plotselinge herinneringen, gesprekken met familieleden die je nooit voor mogelijk had gehouden of een duidelijke verandering in levenshouding, zijn mogelijke resultaten, waardoor het verborgen verleden zichtbaar wordt.

Healing Your Family Tree with Reiki is een kans om deel uit te maken van het groeiende aantal mensen die ervaren dat ze met hun Reikibeoefening een onzichtbare, innerlijke beweging naar heelheid in familie, samenleving en mensheid kunnen brengen.

Healing Your Family Tree with Reiki is een diepgaand persoonlijk proces waarbij levens- en familieverhalen een belangrijke rol spelen en is ook een nieuwe verdieping in je Reikibeoefening.
De workshop Healing Your Family Tree with Reiki (HFT) bestaat uit twee weekenden. Je leert hoe je het HFT proces kan inzetten voor je persoonlijke heling. In de zes tussenliggende weken werk je dagelijks op afstand met een van de groepsleden en ondersteunt Rebecca het proces via e-mail, skype of telefoon.

vrijdag 4 oktober t/m zondag 6 oktober plus vrijdag 15 november t/m zondag 17 november 2019
locatie: Reikicentrum Zijn, Den Haag
voor informatie: Rebecca Bredenhof, 070-3677964, reikicentrum.zijn@hetnet.nl
taal: Nederlands (vertaling Nederlands - Engels is mogelijk)

* Als je een logeerplek zoekt kan Rebecca je zo nodig een adressenlijst mailen.

Reikicentrum Zijn
Rebecca Bredenhof
070-3677964
06-12181950
reikicentrum.zijn@hetnet.nl
www.reikicentrum-zijn.nl

Usui Reiki Ryoho

© The Reiki Alliance 2013-2019. Alle rechten voorbehouden.

Privacybeleid / Disclaimer