2018-02-13  

Uitnodiging TRA-bijeenkomst Heerde 7 maart as.

Beste collega’s,

Bij deze nodigen we je van harte uit voor de eerste Alliance bijeenkomst in het nieuwe jaar op woensdag 7 maart bij het Helios Centrum in Heerde. Vanaf 10.30 staat de koffie en thee klaar en om 11.00 beginnen we de dag met het uitwisselen van Reiki. Om 17.00 ronden we af. In de organisatie, kosten en aanmelding voor de TRA dagen is er het één en ander veranderd wat we graag toelichten in deze mail.

Op de TRA bijeenkomst van 20 december 2017 waren we met negentien personen aanwezig om onder andere de enquête over de Heerdebijeenkomsten te bespreken. We hebben daar toen in goede harmonie over gesproken en hebben keuzes gemaakt voor de bijeenkomsten in 2018. Je hebt daarover kunnen lezen in de notulen van die dag die we bij deze nogmaals meesturen. Wij (Marion van Brussel en Karin Tjaberings), hebben toen aangeboden om de praktische organisatie van de dag over te nemen van Dick en Arianne. We zijn daar inmiddels samen mee bezig geweest en hieronder hebben we alles op een rijtje gezet. We hopen dat het daarmee duidelijk is voor iedereen en dat we velen van jullie mogen begroeten in Heerde dit jaar.

Bijeenkomsten in 2018

Alle bijeenkomsten in 2018 zijn in Heerde in het Helios Centrum en kosten €20 per persoon per dag. Hiervoor krijg je:

 • Een dag samen zijn in het krachtveld van reiki met andere masters
 • Gebruik van de ruimtes van het Helios Centrum en bij mooi weer de gelegenheid om daar lekker buiten te zijn
 • Het ontvangen en geven van een reikibehandeling, de tafels zullen als vanouds voor ons klaar staan
 • De gelegenheid voor het delen van kennis, ervaringen, het bespreken van thema’s of wat je verder ook maar in wilt brengen
 • De mogelijkheid om elkaar te voeden, te inspireren en samen verder te groeien in en met reiki
 • Op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de Reiki Alliance
 • Koffie, thee en koekjes in overvloed
 • Een lunchpauze waarin je je eigen meegebrachte lunch kunt nuttigen(wel je eigen eetgerei meebrengen, we hebben niet de beschikking over de keuken)
 • De afwas wordt voor ons gedaan

Aanmelden en betalen

 • Aanmelden en betalen gaat in het vervolg via Aventurijn(praktijk van Marion)
 • Aanmelden op: https://aventurijn.net/agenda/ > selecteer inschrijven cursus, Reiki Alliance bijeenkomst, de datum van 7 maart en zorg dat je bij “ik wil de agenda inzien vanaf” de datum op 1 maart zet. Op de volgende pagina zet je een vinkje bij 11 uur. Daarna vul je je gegevens in en kun je direct betalen met IDeal. Je ontvangt een bevestiging van je aanmelding en een factuur.
 • Aanmelden tot 4 dagen voor een bijeenkomst
 • Heb je je aangemeld en betaald maar kun je toch niet komen? Er is geen terugbetaling. Je geld gaat in de pot van de bijeenkomsten.
 • De boekhouding van de TRA bijeenkomsten wordt apart bijgehouden. Eind van het jaar geven we jullie een overzicht van inkomsten en uitgaven zodat er transparantie is.
 • Met de bijdrage van €20 creëren we speling om ook kosten van bijeenkomsten met minder deelnemers op te vangen. Mocht er aan het eind van het jaar geld overblijven dan kijken we met elkaar hoe we daar mee om gaan.

En verder…..

Voor zover nog niet in je agenda de overige data voor 2018: Dinsdag 12 juni, woensdag 26 september, donderdag 29 november. In de bijeenkomst van 26 september evalueren we ook deze nieuwe organisatie van de bijeenkomsten.

We hopen je te zien in Heerde, met elkaar kunnen we er mooie dagen van maken.

Harte groet,
Marion van Brussel en Karin Tjaberings
Voor vragen algemeen: Karin info@tjaberingscentrum.nl of 0630759048
Voor vragen specifiek over betaling of factuur: Marion info@aventurijn.net of 038465 9118

Usui Reiki Ryoho

© Рэйки Альянс 2013-2019гг. Все права защищены.

Политика Конфиденциальности / Отказ от ответственности